SKF پخش

تماس و مشاوره

گریس SKF

گریس SKF یکی از بهترین برند گریس در دنیا است که از آن استفاده گسترده ای در صتعت های مختلف می شود. شرکت SKF امروزه توانسته است با به کارگیری جدیدترین تکنولوژی، گریس های روغنی مختلفی را با کیفیت بسیار بالا به تولید برساند. تمامی گریس هایی که توسط این کمپانی به تولید می رسند، فاقد هرگونه مواد اضافی هستند که این خود از مهم ترین دلایل کیفیت بالای محصولات اس کا اف است.

همان طور که می دانید به طور کلی گریس یکی از مهم ترین روغن هایی است که برای روان کاری ماشین آلات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. گریس دارای حالتی جامد یا نیمه جامد است، همچنین دارای گرانروی بالایی است و از ترکیب صابون با برخی از مشتقات ترکیبی نفت تشکیل شده است.

در این مقاله قصد داریم که به صورت تخصصی روی گریس های برند SKF تمرکز کنیم و مواردی همچون مشخصات گریس های SKF ، مزیت های گریس های برند اس کا اف ، انواع و طبقه بندی گریس ها و کاربرد های گریس SKF را به طور کامل شرح دهیم

برای آشنایی با بلبرینگ استیل میتوانید این مقاله را دنبال بکنید!

مشخصات گریس های SKF

مشخصات گریس های SKF را در این بخش مورد بررسی قرار خواهیم داد، به طور کلی گریس های برند SKF مانند گریس های دیگر بر پایه سه جز ساخته می شوند که عبارت است از :

۱ ) روغن پایه : این روغن می تواند که از روغن های معدنی دیگر همانند نفتنیک یا پارافینیک و همچنین از روغن های مصنوعی همانند PAO باشد. این بخش تاثیر زیادی روی کیفیت نهایی گریس می گذارد، همچنین باعث جلوگیری از سایش یاتاقان و دیگر ماشین های صنعتی نیز می شود .

۲ ) یک عامل غلیظ کننده : این مورد معروف به ستون فقرات و یا بدنه گریس نیز است که نقش زیادی روی عملکرد گریس مانند مقاومت در برابر خوردگی، عملکرد فشار شدید، نحوه عملکرد دمای بالا و پایین، پایداری برشی و … دارد.

امروزه در تهیه گریس ها از انواع صابون های فلزی ساده و پیچیده همانند آلومینیوم، لیتیوم، کلسیم و همچنین از انواع غلیظ کننده های غیرصابونی مثل خاک رس ارگانیک، ژل پلی اوره و … استفاده می شود. با اضافه شدن هر یک از این موارد به عنوان غلیظ کننده، گریس ویژگی و خواص منحصر به فردی را می گیرد .

۳ ) مواد افزودنی عملکرد : این افزودنی ها بسته به خواصی که دارند ویژگی خاصی را به گریس القا می کنند، به عبارتی این مواد می توانند ویژگی های مختلف را به گریس بدهند یا خواصی که گریس دارد را تقویت کنند، مثلا باعث بهبود ویسکومتری روغن پایه می شوند و یا مقاومت در برابر پاشش آب یا بندکشی گریس را افزایش می دهند. همچنین این موارد می توانند که روی رنگ و بوی گریس نیز تاثیرگذار باشند .

تمامی گریس هایی که توسط SKF به تولید می رسند از مطلوب ترین مواد ساخته می شوند، به گونه ای که تا به امروز با اینکه بالغ بر 100 سال از سابقه این کمپانی می گذرد اما با این حال باز اس کا اف بسیاری از استاندارد های حوزه گریس و روانکاری را در دنیا تعیین می کند .

برای آشنایی با انواع بلبرینگ میتوانید این مقاله را دنبال بکنید!

مزیت های گریس های برند اس کا اف

گریس SKF برند اس کا اف یکی از معروف ترین برند های تولید انواع قطعات صنعتی مثل انواع بلبرینگ ها و رولبرینگ ها و … است. همچنین این برند محصولات روان کننده مختلفی را نیز تولید می کند که از مهم ترین آنها می توان به گریس های برند اس کا اف اشاره کرد، گریس هایی که توسط این شرکت تولید می شوند همه در سطح اول کیفیت جهانی قرار دارند.

اگر بخواهیم به برخی از مهم ترین ویژگی های مثبت این نوع از بلبرینگ ها اشاره کنیم عبارت است از :

۱ ) تنوع بالا : SKF امروزه با تکنولوژي و فناوری پیشرفته ای که به کار گرفته است، توانسته انواع مختلف از گریس ها را به تولید برساند، به گونه ای که هر نوع گریس مناسب برای هرگونه ماشین را که نیاز داشته باشید می توانید از این برند تهیه کنید .

۲ )‌ عدم سوختگی در حین کار : یکی از مشکلاتی که گریس های بی کیفیت دارند، سوختگی در حین کار است. گریس های SKF این مشکل را ندارند و با خیال راحت می توانید از آن استفاده کنید .

۳ ) طول عمر بالا : طی تجربه های کسب شده از گریس های اس کا اف، این گریس ها عمری نزدیک به پنج سال دارند که این مقدار برای گریس خیلی مدت طولانی به شمار می آيد .

۴ ) استفاده از مواد معدنی : تمامی اجزای گریس های SKF از مواد طبیعی و معدنی هستند .

۵ ) تحمل فشار بالا : از دیگر مزایای مهم این نمونه از گریس ها می توان به تحمل بالای فشار اشاره کرد .

۶ ) جلوگیری از زنگ زدگی : به دلیل مواد به کار رفته در گریس های این شرکت،‌ این محصولات دارای خاصیت ضد زنگ زدگی می باشند .

۷ ) خاصیت ضد اکسیداسیون

۸ ) استفاده از ویسکوزیته استاندارد در گریس : استفاده به اندازه از ویسکوزیته در گریس ها باعث افزایش طول عمر آنها می شود که این مورد به صورت دقیق در گریس های SKF رعایت شده است .

۹ ) تحمل دمایی بسیار خوب : با اینکه نمونه گریس های دیگر تحمل دمایی بالایی ندارند اما گریس های اس کا اف حتی در دماهای بالای 150 نیز کاهش عمر خیلی کمی را تجربه می کنند .

۱۰ ) جلوگیری از فرسایش قطعات

انواع و طبقه بندی گریس ها

گریس SKF طبقه بندی گریس ها را می توان به صورت زیر شمرد:

۱ ) گریس های صابون دار ساده .

۲ )‌ گریس های صابون دار پیچیده .

۳ )‌گریس های غیر صابونی

۴ ) گریس های کمپلس

هر یک از این موارد دارای انواع مختلفی می باشند که ‌بیان همه آنها از حوصله این مقاله خارج است و ما در این بخش فقط به بررسی انواع گریس های صابون دار ساده خواهیم پرداخت.

این دسته از گریس ها با استفاده از صابون یک فلز ساخته شده اند و برخی از پرکاربرد ترین و معروف ترین آنها عبارت است از :

۱ )‌ گریس صابون کلسیم ‎SKF‏ : اولین نمونه از گریس ها که تولید شد، بر پایه مواد کلسیم دار بودند، به همین دلیل این نمونه را می توان قدیمی ترین دانست. معمولا این دسته از محصولات دارای پایداری زیاد در برابر رطوبت و آب می باشند، همچنین به راحتی تا دمای 0 درجه سانتی گراد را می توانید که با این گریس روان کاری کنید.

شرکت SKF معمولا نمونه های ‎LGHB2 و LGWM2‏ را از این دسته به تولید می رساند .

۲ ) گریس صابون سدیم‎SKF‏ : از اصلی ترین ویژگی که این دسته دارد می توان به پایداری خوب در برابر دماهای بالا اشاره کرد .

۳ ) گریس صابون آلومینیوم ‎SKF‏ : خواص نمونه های آلومینیومی بسیار شبیه به نوع کلسیمی است، اما از خاصیت های ویژه آن می توان به چسبندگی بسیار بالاتر و هزینه کمتر اشاره کرد . ‎LGFB2‏ یکی از این نوع گریس ها است .

۴ ) گریس ‎ صابون لیتیم ‎SKF‏ : گریس هایی که با استفاده از صابون فلز لیتیم ‎ساخته می شوند دارای تنوع بالایی هستند و به صورت گسترده به تولید می رسند، زیرا که تمامی خصوصیاتی که ما از یک گریس ‎ با کیفیت بالا نیاز داریم در این نمونه مشاهده می شوند، مواردی همچون پایداری در برابر آب ، گستره دمایی بالا ، قدرت روانکاری بسیار قوی و …

کمپانی SKF نمونه های LGGB2‏ ، LGLT2 ، LGMT2 ، LGEP2 را به تولید می رساند .

کاربرد های گریس SKF

گریس SKF در صنایع مختلف مورد استفاده گسترده قرار می گیرد، همان طور که می دانید یکی از مشکلات بزرگی که در ماشین های صنعتی وجود دارد بحث سایش و خوردگی است که باید به گونه ای از آن جلوگیری شود. استفاده از انواع روان کننده ها یکی از راه های جلوگیری از این اتفاق است.

روغن های روان کننده امروزه در انواع مختلف به تولید می رسند و گریس مهم ترین آنها است که از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است. SKF همان طور که قبلا هم اشاره کردیم یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان گریس در دنیا است و محصولات این شرکت دارای کاربرد های زیادی هستند که برخی از مهم ترین آنها عبارت است از :

برای روان کاری انواع بلبرینگ ها می توان از گریس استفاده کرد، ‌البته به دلیل حساسیت بالایی که بلبرینگ ها در روان کاری دارند باید حتما تحقیقات لازم را انجام داد و سپس از گریس استفاده کرد .

در خودرو ها نیز از گریس به عنوان روان کننده استفاده می شود، ‌به عنوان مثال از نوع کلسیم دار در شاسی خودرو ها استفاده زیادی می شود .

در انواع ماشین آلات صنایع مختلف همانند صنایع غذایی، صنایع نساجی، صنایع بسته بندی، صنایع برش و … از انواع مختلف گریس ها بسته به نوع ماشین می توان که استفاده کرد .

اشتراک گذاری مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *